Reporting my test result

Post Reply
User avatar

Topic author
persian_boy
Helper
Helper
Posts: 28
Joined: Thu Jun 09, 2011 1:56 pm

Reporting my test result

#390

Post by persian_boy » Fri Jul 15, 2011 10:37 am

Well, I've checked that and follows is what I found...

If I add any character to note box and both "Times stamp" and "Create thumbs sheet" were off there is no output

Just check one of the below items:

- Create thumbnail sheet and individual thumbs
OR
- Time stamp off when checked

Then there will be output very well

OR

Remove note box entry then there will be output as well

If I want to have Time stamp, I have to remove note box entry

OR

check "Create thumbs sheet" then I'll get both items (Thumbs with time stamp and sheets)...


My OP is:
Windows XP pro + SP3


Also when I installed Movie Thumbs on my computer I just lost Movie NFO creator. I tried to install that and now I lost Movie Thumbs icon in start > programs
Already found installed directory and made a shortcut to desktop. Everything work properly but update button doesn't' work. It says

This application was not deployed using Clickonce


If I found other bugs I'll inform you
Thanks for taking the time

-- Sun Jul 17, 2011 3:11 am --

My first upload using Thumbs all movies

http://bt.eutorrents.com/index.php?page ... c2399631cc

User avatar

tabsman

VIP
Moderator
Moderator
Posts: 178
Joined: Sat Apr 16, 2011 10:52 am
Medals: 1
Location: canada
Contact:

Re: Reporting my test result

#392

Post by tabsman » Sat Jul 16, 2011 10:56 pm

your post looks good :)
Image

User avatar

Topic author
persian_boy
Helper
Helper
Posts: 28
Joined: Thu Jun 09, 2011 1:56 pm

Re: Reporting my test result

#437

Post by persian_boy » Thu Oct 13, 2011 4:32 pm

Here I need your attention admin

As I've already wrriten above on Jul 17 this application has some bugs


Thankx

User avatar

Superl
Site Admin
Site Admin
Posts: 1267
Joined: Sat Apr 16, 2011 7:49 am
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: Reporting my test result

#438

Post by Superl » Thu Oct 13, 2011 5:57 pm

I will work on it this weekend and see what I can do.

Thank's for reporting :-bd

-- Sun Oct 16, 2011 11:03 am --

I test it and tried all the combination and it will always give me the right result.

Maybe you have a bad installation because of all the error you are getting I would uninstall and re download the setup. :)

You are the first one reporting this all the other user I ask is working fine for them to. Maybe something on your system is conflicting with the program. As I can see on your first output you have a note and timestamp :?:


Come and say hello in here
Any donation will help click here please.

Have a nice day :103:

User avatar

Topic author
persian_boy
Helper
Helper
Posts: 28
Joined: Thu Jun 09, 2011 1:56 pm

Re: Reporting my test result

#439

Post by persian_boy » Mon Oct 17, 2011 2:04 pm

Superl wrote: I test it and tried all the combination and it will always give me the right result.

Maybe you have a bad installation because of all the error you are getting I would uninstall and re download the setup. :)

You are the first one reporting this all the other user I ask is working fine for them to. Maybe something on your system is conflicting with the program. As I can see on your first output you have a note and timestamp :?:
Yes. As I said I've a conflict using timestamp and note
I've already re-install it but no success
I'm going to install it on the other computers. Hope it works.

I'll report my test result...

User avatar

Superl
Site Admin
Site Admin
Posts: 1267
Joined: Sat Apr 16, 2011 7:49 am
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: Reporting my test result

#440

Post by Superl » Mon Oct 17, 2011 3:31 pm

OK thank's let me know :ymbringiton:


Come and say hello in here
Any donation will help click here please.

Have a nice day :103:

Post Reply

Return to “LuJoSoft ThumbAllMovies”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest